Aannemersbedrijf M. Hurkmans & Zn BV

Zoekt een Calculator Projecten en Aanneming (Infra)

Bedrijfsprofiel:

Aannemersbedrijf M. Hurkmans & Zn BV, ruim 58 jaar actief binnen Brabant, is op zoek naar een calculator projecten en aanneming. Aannemersbedrijf Hurkmans is een regionaal opererende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken ( coax en glasvezel ). Aannemersbedrijf Hurkmans zorgt dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Deze vakkundige operatie wordt volledig afgestemd op de cultuur van de opdrachtgever. Onze complete en veilige werkwijze vormt dan ook het fundament onder langlopende contracten met grote netwerkbedrijven als Enexis, Brabant Water en Waterleidingmaatschappij Limburg (WML).

Onze specialismen:

Aannemersbedrijf Hurkmans is een breed CKB-gecertificeerd bedrijf met verschillende specialisaties, zoals het gestuurd boren en transportleidingen GWE. Daarnaast is Hurkmans BRL SIKB 7000 gecertificeerd en is het volledig bevoegd om (graaf)werkzaamheden uit te mogen voeren in de verontreinigde grond. Hurkmans is in het bezit van verschillende Deco-units, graafmachines met overdrukcabines en heeft ruim 20 DLP-ers in dienst. Daarnaast heeft Hurkmans apparatuur en experts voor het onder druk aanboren van hoge druk gasleidingen en watertransportleidingen. Ook heeft Hurkmans diverse lastechnieken in huis, zoals fotolassen, spiegellassen en elektrolassen, welke behoren tot de standaarduitrusting van Hurkmans.

Functieomschrijving:

Als calculator projecten en aanneming ben je samen met een team verantwoordelijk voor het organiseren van de werkzaamheden van het Aannemersbedrijf Hurkmans. Vanaf het eerste moment denk je mee aan slimme oplossingen binnen het werkgebied van de organisatie en je weet dit op een attractieve wijze te presenteren aan de opdrachtgever. Je hebt een gedegen kennis ten aanzien van kabels en leidingen en je beschikt over het talent om dit integraal te benaderen. Vanuit het bestek of door eigen opname ben je gewend om een project om te kunnen zetten in een raming of volledige calculatie. Jouw calculatie draagt bij aan het wel of niet scoren van een project.

Functie-eisen:

Je bent in het bezit van een relevante technische opleiding op minimaal MBO 4 niveau. Je hebt minimaal vier jaar werkervaring is een soortgelijke functie. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een elektrotechnische opleiding, met ervaring op het gebied van netberekeningen en kennis van ons materiaal. Tevens is het een pre als je kennis hebt van middenspanningsmontage. Je bent verder praktisch ingesteld, flexibel en je vindt het een uitdaging op in een goed team samen te werken. Je beheerst zeer goed de Office pakketten Excel/ Word. Je hebt ervaring met teken – en ontwerp- applicaties van Autocad. Je bent tot slot communicatief sterk

Wij bieden:

In eerste instantie een fulltime baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarbij bieden wij een marktconform salaris passend bij de functie. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een ziektekosten regeling en doorgroeimogelijkheden door scholing. Ons bedrijf heeft een optimale werksfeer binnen een gezonde organisatie.

Op termijn bestaat de kans om door te groeien naar een functie van uitvoerder/ projectleider.

Interesse:

Voor vragen ten aanzien van deze openstaande vacature, kunt u contact opnemen met Peter Fierens, hoofd Projecten & Aannemingen van Aannemersbedrijf M. Hurkmans & Zn BV. Hij is bereikbaar via 06-19756275. Indien u wilt solliciteren voor deze vacature, dan heeft u tot 20 september 2017 de mogelijkheid om een sollicitatiebrief met uitgebreide cv door te sturen naar dpeters@hurkmansbv.nl De eerste gesprekken zullen plaats gaan vinden vanaf 16 oktober 2017.

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, tenzij anders overeengekomen.

algemene voorwaarden Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame