Doesselaere

Strak straatwerk
Het maken van mooi strak straatwerk is een vak! Dat weten we bij Doesselaere als geen ander. Als specialist in het herstellen van straatwerk hebben we ruime ervaring op zowel klein als groot projectniveau. Doesselaere bestraat uw project met oog voor detail.
 
Wij zorgen voor mooie, nieuwe bestrating in vorm en functie. Met straatwerk van Doesselaere ziet uw project er kortom weer goed verzorgd en betrouwbaar uit zoals u dat gewend was.
 
 
Ook riolering- en drainagesystemen
Doesselaere is niet alleen een kei in straatwerk. Wij zijn ook sterk in het aanleggen van kleine en grote riolering- en drainagesystemen. Bijvoorbeeld het persriool inclusief regeltechniek en het aanleggen van vuilwater en hemelwater afvoersystemen.
 
Wij gaan niet over één nacht ijs. We maken een helder aanlegplan en voeren dit volledig voor u uit. Van het verwijderen van het bestaande straatwerk, het graven van sleuven en het leggen van het riool of drainagesysteem tot het koppelen aan het bestaande rioleringsnetwerk, het dichten van de sleuf en het esthetisch verantwoord herstellen van het straatwerk.

 
 
 
algemene voorwaarden Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame