Aannemersbedrijf M. Hurkmans & Zn BV

Zoekt een medewerker technische administratie

Bedrijfsprofiel:

Aannemersbedrijf M. Hurkmans & Zn BV, ruim 58 jaar actief binnen Brabant, is op zoek naar een medewerker technische administratie. Aannemersbedrijf Hurkmans is een regionaal opererende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken ( coax en glasvezel ). Aannemersbedrijf Hurkmans zorgt dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Deze vakkundige operatie wordt volledig afgestemd op de cultuur van de opdrachtgever. Onze complete en veilige werkwijze vormt dan ook het fundament onder langlopende contracten met grote netwerkbedrijven als Enexis, Brabant Water en Waterleidingmaatschappij Limburg (WML).

Onze specialismen:

Aannemersbedrijf Hurkmans is een breed CKB-gecertificeerd bedrijf met verschillende specialisaties, zoals het gestuurd boren. Daarnaast is Hurkmans BRL SIKB 7000 gecertificeerd en is het volledig bevoegd om (graaf)werkzaamheden uit te mogen voeren in de verontreinigde grond. Hurkmans is in het bezit van verschillende Deco-units, graafmachines met overdrukcabines en heeft ruim 20 DLP-ers in dienst. Daarnaast heeft Hurkmans apparatuur en experts voor het onder druk aanboren van hoge druk gasleidingen en watertransportleidingen. Ook heeft Hurkmans diverse lastechnieken in huis, zoals fotolassen, spiegellassen en elektrolassen, welke behoren tot de standaarduitrusting van Hurkmans.

Functieomschrijving:

Als medewerker technische administratie ben je samen met een team verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de werkzaamheden van het Aannemersbedrijf Hurkmans. Je bent de spil tussen Hurkmans en onze opdrachtgevers. De taken en verantwoordlijkheden bestaan onder andere uit digitale informatie verwerking, het maken van planningen, het bestellen van materialen en het maken van werk- en opleveringstekeningen. Daarnaast ondersteun je collega’s met het uitvoeren van andere werkzaamheden.

Functie-eisen:

Je beschikt minimaal over een MBO diploma niveau 3 en hebt affiniteit met een technische organisatie. Enige jaren werkervaring op een technische administratie is een pré. Je beheerst zeer goed de office pakketten Excel/Word/Outlook. Je bent punctueel, hebt een flexibele instelling en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid langer te werken wanneer het werk dit vraagt. Je vindt het een uitdaging om in teamverband te werken en bent stressbestendig. Tot slot heb je van nature een klantgerichte instelling en ben je communicatief vaardig.

Wij bieden:

Een fulltime baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarbij bieden wij een marktconform salaris passend bij de functie. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden door scholing. Ons familiebedrijf heeft een optimale werksfeer binnen een gezonde organisatie.

Interesse:

Voor vragen ten aanzien van deze openstaande vacature, kunt u contact opnemen met Dion Peters, personeelsfunctionaris van Aannemersbedrijf M. Hurkmans & Zn BV. Hij is bereikbaar via

06-26800667. Indien u wilt solliciteren voor deze vacature, dan heeft u tot 20 september 2017 de mogelijkheid om een sollicitatiebrief met uitgebreide cv door te sturen naar dpeters@hurkmansbv.nl

De eerste gesprekken zullen plaats gaan vinden vanaf 16 oktober 2017.

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, tenzij anders overeengekomen.

 
algemene voorwaarden Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame