Welkom bij de Hurkmans Groep

Sterk team
Uw ondergrondse infra- en grondwaterprojecten vragen om maatwerk door een professionele sparringpartner. Een multidisciplinaire projectspecialist met een hands-on mentaliteit die alle apparatuur en benodigde technieken in huis heeft en deze tot in de finesses beheerst.
Bij Hurkmans Groep bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. U werkt immers samen met een sterk team van meer dan 250 gecertificeerde en vakkundige professionals. Wij voeren naar wens uw project volledig uit: van engineering tot uitvoering. Hierbij overzien we het totaalplaatje en houden rekening met alle facetten in uw project.
 
 
Brede range projecten
Door jarenlange ervaring en brede knowhow is Hurkmans Groep gepokt en gemazeld in de wereld van ondergrondse en bovengrondse infra- en grondwatertechnieken. Zo kunt u bij ons terecht voor een brede range aan (complexe) projecten.
Van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur (Hurkmans) en computergestuurde bronbemaling (Ockhuizen) tot aanleg van kabel- en leidingnetwerken (Mart Geers), vakkundige landmeetkundige diensten (Infra Engineering) en strak straatwerk (Doesselaere).
Bij alles wat we doen staat uw belang en die van de eindgebruiker centraal. Met oog voor veiligheid, zorgvuldigheid en strakke planning. Maak kennis met onze veelzijdigheid en neem contact met ons op.
 
 
 
 
 
 

Neem contact met mij op

De Hurkmans Groep is op diverse plekken aan diverse projecten aan het werk. Heeft u als bewoner een vraag of opmerking vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naam:
Woonplaats:
Straat + postcode:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Onderwerp:
Datum: 28-11-2016
HG: Hurkmans Groep

Afscheid Carin, Sies en Eric Hurkmans
 
Op 1 januari 2017 beëindigen Carin, Sies en Eric Hurkmans hun actieve loopbaan binnen ons bedrijf.

Gedurende meer dan 35 jaar waren zij werkzaam binnen de Hurkmans Groep. Vanaf 1990 waren zij onderdeel van de directie van de Hurkmans Groep en droegen zij bij aan de belangrijkste ontwikkelingen binnen onze organisatie, eenieder op haar/zijn eigen specifieke wijze. Ter gelegenheid hiervan wordt hen een receptie aangeboden en zal er een passend afscheidsfeest gegeven worden voor alle medewerkers.

De zoon van Sies, Bart Hurkmans, zal per 1 januari 2017 in dienst treden bij de Hurkmans Groep als Hoofduitvoerder. Na een afwezigheid van ruim 3 jaar zijn we trots dat Bart weer terugkomt bij de Hurkmans groep.
 
 
 
 
 
met trots werken wij voor o.a.

Enexis
WML Limburgs drinkwater
Brabant Water
algemene voorwaarden Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame