Welkom bij de Hurkmans Groep

Sterk team
Uw ondergrondse infra- en grondwaterprojecten vragen om maatwerk door een professionele sparringpartner. Een multidisciplinaire projectspecialist met een hands-on mentaliteit die alle apparatuur en benodigde technieken in huis heeft en deze tot in de finesses beheerst.
Bij Hurkmans Groep bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. U werkt immers samen met een sterk team van meer dan 250 gecertificeerde en vakkundige professionals. Wij voeren naar wens uw project volledig uit: van engineering tot uitvoering. Hierbij overzien we het totaalplaatje en houden rekening met alle facetten in uw project.
 
 
Brede range projecten
Door jarenlange ervaring en brede knowhow is Hurkmans Groep gepokt en gemazeld in de wereld van ondergrondse en bovengrondse infra- en grondwatertechnieken. Zo kunt u bij ons terecht voor een brede range aan (complexe) projecten.
Van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur (Hurkmans) en computergestuurde bronbemaling (Ockhuizen) tot aanleg van kabel- en leidingnetwerken (Mart Geers), vakkundige landmeetkundige diensten (Infra Engineering) en strak straatwerk (Doesselaere).
Bij alles wat we doen staat uw belang en die van de eindgebruiker centraal. Met oog voor veiligheid, zorgvuldigheid en strakke planning. Maak kennis met onze veelzijdigheid en neem contact met ons op.
 
 
 
 
 
 

Neem contact met mij op

De Hurkmans Groep is op diverse plekken aan diverse projecten aan het werk. Heeft u als bewoner een vraag of opmerking vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naam:
Woonplaats:
Straat + postcode:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Onderwerp:
Datum: 18-09-2017
HG: Hurkmans BV

Verlenging Synfra contracten 

Op 31 augustus jl. hebben we de verlenging van onze Synfra contracten ondertekend voor onze ondergrondse combi infra werkzaamheden in Brabant. De contracten zijn met 4 jaar verlengd en zijn een belangrijke basis voor de continuïteit in onze werkstroom.

 

Het bestuur van Synfra benaderde dat de ondertekening van de contracten eigenlijk meer een handtekening is onder de samenwerking. De aannemer wordt meer en meer beschouwd als ketenpartner/partner in business en niet als dienstverlener. We gaan voor gelijkwaardigheid van partners in de samenwerking, aldus Wim Langewouters, de operationeel manager van Synfra. Het hiervoor ontwikkelde programma heet SUPER en staat voor Samenwerken, Uitnodigend, Professioneel, Enthousiast en Respect. De komende contractperiode wordt hier verder invulling aangegeven.

Op het woord SAMEN wordt de komende jaren de nadruk gelegd. Samen met onze Opdrachtgevers (Enexis, BrabantWater en WML) het niveau van de totale keten op een hoger niveau brengen is waar het om draait. Dat sluit perfect aan bij de visie van de Hurkmans Groep.

 

Onze operationeel Directeur, Edwin Baeten, tevens voorzitter van het Aannemerscollectief Zuid Nederland, overhandigde namens het collectief een beeldje aan Math Wijnen, de voorzitter van Synfra. Het beeldje (zie foto) symboliseert de samenwerking en bestaat uit puzzelstukken van alle aannemers uit het aannemerscollectief en de opdrachtgevers. Wanneer slechts één puzzelstukje ontbreekt is het beeldje een stuk minder fraai memoreerde Edwin Baeten in zijn toespraak. Ofwel om stappen te maken in de samenwerking moeten we elkaar vasthouden. Een mooie uitdaging die we graag aangaan.

 
 
met trots werken wij voor o.a.

Enexis
WML Limburgs drinkwater
Brabant Water
algemene voorwaarden Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame