Logo-TopRight
Het verbindende element..
Logo Hurkmans wit

Hurkmans BV

Verborgen perfectie

De aanleg van uw infrastructuur vergt efficiency, strakke planning, veilige werkomstandigheden, korte lijnen en een goede nazorg. Met zo min mogelijk overlast voor de eindgebruiker en de omgeving. Kortom, een projectaanpak waarbij alles klopt en afspraak ook écht afspraak is! Dat vindt aannemersbedrijf M. Hurkmans en Zn. vanzelfsprekend.
Het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water- en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (coax en glasvezel) is dan ook al jarenlang ons werkterrein. Hurkmans zorgt dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Deze vakkundige operatie wordt volledig afgestemd op basis van de wensen van de opdrachtgever.
Onze complete en veilige werkwijze vormt dan ook het fundament onder langlopende contracten met grote netwerkbedrijven als Enexis, Brabant Water en Waterleiding Maatschappij Limburg (WML).

Onze specialismen

Hurkmans is een breed CKB-gecertificeerd bedrijf met verschillende specialisaties. Zoals het gestuurd boren. Daarnaast is Hurkmans BRL SIKB 7000 gecertificeerd en is het volledig bevoegd om (graaf)werkzaamheden uit te mogen voeren in de verontreinigde grond. Hurkmans is in het bezit van verschillende deco-units, graafmachines met overdrukcabines en heeft ruim 20 DLP-ers in dienst.
Daarnaast heeft Hurkmans apparatuur en experts voor het aanboren onder druk van hoge druk gasleidingen en watertransportleidingen.

Tevens behoren grondzuigtechnieken en diverse lastechnieken, zoals fotolassen, spiegellassen en elektrolassen tot de standaarduitrusting van Hurkmans.

Ten slotte kunt u een beroep doen op onze uiterst vakbekwame monteurs voor middenspanning.