Logo-TopRight

HR Adviseur

HR Adviseur

HR Adviseur
(32 – 40 uur)

 Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Hurkmans BV is al 60 jaar actief binnen Brabant! Wij zijn een regionaal opererende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (denk hierbij aan coax en glasvezel). Wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Wij werken hard om het beste werk af te leveren aan grote opdrachtgevers als Enexis, Brabant Water en Waterleidingmaatschappij Limburg (WML).

Onze specialismen:

Aannemersbedrijf Hurkmans is een breed CKB-gecertificeerd bedrijf met verschillende specialisaties, zoals het gestuurd boren. Daarnaast is Hurkmans BRL SIKB 7000 gecertificeerd en is het volledig bevoegd om (graaf)werkzaamheden uit te mogen voeren in de verontreinigde grond. Hurkmans is in het bezit van verschillende Deco-units, graafmachines met overdrukcabines en heeft ruim 20 DLP-ers in dienst. Daarnaast hebben wij apparatuur en experts voor het onder druk aanboren van hoge druk gasleidingen en watertransportleidingen. Ook heeft Hurkmans diverse lastechnieken in huis, zoals fotolassen, spiegellassen en elektrolassen, welke behoren tot de standaarduitrusting van Hurkmans.

Wat ga jij doen?

In deze brede ondersteunende HR functie ga je aan de slag met operationele en tactische HR vraagstukken. Je adviseert het management en weet medewerkers aan je te binden. Je borgt en beheert mede het personeelsbeleid en bent in staat om in oplossingen te denken bij uitdagingen die op je pad komen. Meestal ben je op het kantoor in Someren te vinden, maar het komt ook voor dat je op onze vestigingen in Veldhoven en Geleen te vinden bent.

Momenteel zijn we bezig om de afdeling HR verder te professionaliseren. In het kader van deze professionaliseringsslag zal je vanuit jouw rol een grote bijdrage leveren in het projectmatig aanpakken van verschillende HR onderwerpen. Denk hierbij onder andere aan onderwerpen als het implementeren van een functiehuis, het verzuimbeleid opnieuw vorm geven, de implementatie van een personeelsinformatiesysteem en het opzetten van een opleidingscentrum.

De afdeling HR bestaat uit een HR Manager en twee HR adviseurs. Je collega’s zijn gedreven vakmensen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel die net een stapje verder gaan door vakmanschap te tonen, de interactie aan te gaan met de operatie en met plezier hun werk te doen. Dit zorgt voor een optimale werksfeer waarin we hard werken, plezier maken en zorgen dat we het samen ‘goed vur mekaar’ hebben. In de functie van HR Adviseur rapporteer je aan de HR Manager.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en daadkrachtige HR Professional die verantwoordelijkheid neemt. Je kunt prioriteiten stellen en je weet je ‘mannetje’ te staan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast beschik je over sterke communicatie vaardigheden, de nodige overtuigingskracht en ben je een echte teamplayer!

Wat heb je nodig?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, zoals Human Resource Management en 2-5 jaar relevante werkervaring binnen een HR afdeling;
  • Relevante kennis van arbeidsrecht en wet- en regelgeving;
  • Vaardig met MS office (Word, Excel en PowerPoint).

Wij bieden:

  • Een baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een marktconform salaris passend bij de functie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een ziektekosten regeling en doorgroeimogelijkheden door scholing.
  • Samen met de organisatie doorgroeien en jezelf ontwikkelen.
  • Een echt familiebedrijf met enthousiaste en betrokken collega’s, een team waarin samenwerken voorop staat.

Interesse of vragen?

Wij maken graag kennis met jou!

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Janneke Kersten, HR Manager +31 (0) 493-498 498. Wanneer je graag wil solliciteren op deze functie, verzoeken wij je om je CV en motivatie te mailen naar

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, tenzij anders overeengekomen.