Logo-TopRight

IT Procesmanager

IT Procesmanager

Ben je initiatiefrijk, gedreven en heb je een constructieve kritische kijk op zaken, kun je op verschillende niveaus schakelen met belanghebbende en heb je het vermogen om in oplossingen te denken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
Als IT Procesmanager ga je werkstructuren ontwikkelen, uitzetten en optimaliseren vanuit alle disciplines. Je organiseert en structureert informatie om inzicht en overzicht te creëren. Met dit inzicht en overzicht herken je knel- en verbeterpunten en creëer je grip op kansen, risico’s en de beheersing van alle IT processen binnen Hurkmans Groep.

Je zorgt er dan ook voor dat je collega’s met betrouwbare systemen en processen kunnen werken en dat gewenste vernieuwingen binnen afzienbare tijd kunnen worden doorgevoerd. Je zet je voor 100% in  om een uitstekende beschikbaarheid van alle applicaties binnen Hurkmans Groep te garanderen en je werkt mee aan de vernieuwing van de systemen vanuit alle disciplines. Je fungeert hierbij als spin in het web tussen de Business, gebruikers en de IT-organisatie en trekt de kar voor alle IT projecten.

Wij bieden

Bij deze functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een marktconform salaris, vrije dagen en pensioen volgens de cao Klein Metaal kom je te werken bij een innovatief familiebedrijf met een prettige informele werksfeer. In deze rol krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, waar nodig wordt dit ondersteund met cursussen en opleidingen.

Jouw profiel

Als IT Procesmanager heb je de beschikking over een sterk analytisch vermogen en abstract denkvermogen. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je jouw bevindingen over te brengen en op de juiste momenten bij te sturen. Daar bovenop is het belangrijk dat je je in het volgende profiel herkent:

  • Je hebt een Bachelor diploma;
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je hebt interesse en affiniteit met IT (systemen);
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
  • Je bent kwaliteitsgericht: je werkt accuraat, je stelt hoge eisen aan je werk, je streeft naar voortdurende verbetering en naar borging van de kwaliteit;
  • Je weet prioriteiten te stellen, je bent organisatorisch sterk en gestructureerd;
  • Je bent nauwgezet en kunt plannen en organiseren;
  • Je bent zeer gedreven en positief ingesteld.

Je voelt je prettig in een veranderende omgeving, je bent inhoudelijk deskundig en je hebt aantoonbare affiniteit met ERP systemen. Verder heb je een flexibele instelling en ben je bereid om af en toe buiten kantooruren te ondersteunen bij implementaties.

Over het bedrijf
Hurkmans Groep is al ruim een halve eeuw actief op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken. Ze zorgen dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken.
Hurkmans Groep is continue bezig met het bedenken en toepassen van de nieuwste technieken binnen de infrastructuur. Zo worden graaf en boorwerkzaamheden continue verbeterd en aangepast aan de wensen van de klant.

Hurkmans Groep gelooft in de kracht van samenwerken en ziet graag dat werknemers zich ontwikkelen. De mix tussen ervaren en minder ervaren werknemers zorgt voor een continue leerproces en vernieuwende blik op het werkveld.

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature stuur dan je cv met motivatiebrief naar .