Logo-TopRight

Teamleider Technische Administratie

Teamleider Technische Administratie

Ben je besluitvaardig, resultaatgericht, kun je goed plannen en organiseren en ben je in staat om verbinding te leggen en medewerkers te binden en boeien?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over de functie
Als teamleider Technische Administratie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team. De Technische Administratie is de verbindende factor tussen Hurkmans en diens opdrachtgevers. De Technische Administratie zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken perfect door blijft draaien.

Aan jou de taak om er samen met je team voor te zorgen dat alle KPI’s behaald worden waarmee je van grote toegevoegde waarde bent voor het behouden van diverse contracten. Daarnaast is het motiveren en ontwikkelen van de medewerkers van de afdeling een van je speerpunten. Helder hebben en houden wie welke rol en taak heeft en waar welke verantwoordelijkheid ligt. Tot slot zorg je ervoor dat processen efficiënt verlopen en een ieder optimaal benut wordt in zijn of haar kracht.

 

Wij bieden

Bij deze functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een marktconform salaris, vrije dagen en pensioen volgens de cao Klein Metaal kom je te werken bij een innovatief familiebedrijf met een prettige informele werksfeer. In deze rol krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, waar nodig wordt dit ondersteund met cursussen en opleidingen.

 

Jouw profiel

Als Teamleider Technische Administratie beschik je over goede leidinggevende skills. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je jouw bevindingen over te brengen en op de juiste momenten bij te sturen. Daar bovenop is het belangrijk dat je je in het volgende profiel herkent:

  • Je hebt een Bachelor diploma;
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je hebt interesse en affiniteit met de sector;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
  • Je bent besluitvaardig, resultaat en kwaliteitsgericht: je werkt accuraat, je stelt hoge eisen aan je werk, je streeft naar voortdurende verbetering en naar borging van de kwaliteit;
  • Je weet prioriteiten te stellen, je bent organisatorisch sterk en gestructureerd;
  • Je bent nauwgezet en kunt plannen en organiseren;
  • Je bent zeer gedreven en positief ingesteld.

 

Over het bedrijf
Hurkmans Groep is al ruim een halve eeuw actief op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken. Ze zorgen dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken.
Hurkmans Groep is continue bezig met het bedenken en toepassen van de nieuwste technieken binnen de infrastructuur. Zo worden graaf en boorwerkzaamheden continue verbeterd en aangepast aan de wensen van de klant.

Hurkmans Groep gelooft in de kracht van samenwerken en ziet graag dat werknemers zich ontwikkelen. De mix tussen ervaren en minder ervaren werknemers zorgt voor een continue leerproces en vernieuwende blik op het werkveld.