Logo-TopRight

Verlenging Synfra contracten

Verlenging Synfra contracten

Verlenging Synfra contracten

Op 31 augustus jl. hebben we de verlenging van onze Synfra contracten ondertekend voor onze ondergrondse combi infra werkzaamheden in Brabant. De contracten zijn met 4 jaar verlengd en zijn een belangrijke basis voor de continuïteit in onze werkstroom.

BW170831077-244

Het bestuur van Synfra benaderde dat de ondertekening van de contracten eigenlijk meer een handtekening is onder de samenwerking. De aannemer wordt meer en meer beschouwd als ketenpartner/partner in business en niet als dienstverlener. We gaan voor gelijkwaardigheid van partners in de samenwerking, aldus Wim Langewouters, de operationeel manager van Synfra. Het hiervoor ontwikkelde programma heet SUPER en staat voor Samenwerken, Uitnodigend, Professioneel, Enthousiast en Respect. De komende contractperiode wordt hier verder invulling aangegeven.

Op het woord SAMEN wordt de komende jaren de nadruk gelegd. Samen met onze Opdrachtgevers (Enexis, BrabantWater en WML) het niveau van de totale keten op een hoger niveau brengen is waar het om draait. Dat sluit perfect aan bij de visie van de Hurkmans Groep.

BW170831077_201

Onze operationeel Directeur, Edwin Baeten, tevens voorzitter van het Aannemerscollectief Zuid Nederland, overhandigde namens het collectief een beeldje aan Math Wijnen, de voorzitter van Synfra. Het beeldje (zie foto) symboliseert de samenwerking en bestaat uit puzzelstukken van alle aannemers uit het aannemerscollectief en de opdrachtgevers. Wanneer slechts één puzzelstukje ontbreekt is het beeldje een stuk minder fraai memoreerde Edwin Baeten in zijn toespraak. Ofwel om stappen te maken in de samenwerking moeten we elkaar vasthouden. Een mooie uitdaging die we graag aangaan.

BW170831077_301