Logo-TopRight
Precies, zoals op papier..

Infra Engineering

Snelle precisie

Als u een ondergronds infranetwerk nauwkeurig wilt aanleggen, zijn waarheidsgetrouwe revisietekeningen onmisbaar. Tevens is het belangrijk om exact te weten waar op uw terrein kabels en leidingen onder de grond liggen. Daar weet Infra Engineering het fijne van.
Wij verstaan ons vak en meten voor u snel en accuraat. Als een van de eerste landmeetkundige diensten in Nederland combineert Infra Engineering de total station en het GPS-meetsysteem in een hybride opstelling. De precisiemeetgegevens sturen we vervolgens naar de cloudomgeving waardoor onze tekenkamer deze direct kunnen verwerken.
Tel daarbij de dubbele functie van onze gecertificeerde landmeters als revisietekenaars en u ziet waarom wij tot de top in de markt behoren.

Onze kracht

Naast onze kennis, kunde en de hoge verwerkingssnelheid van meetgegevens is de regionale dekking dé kracht van Infra Engineering. We zijn dagelijks onderweg om de voortgang van de projecten van onze klanten te meten. Als u onze expertise nodig heeft, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij binnen zeer korte tijd een detailtekening op tafel leggen die u als werktekening kunt gebruiken.
Zo weet u op voorhand hoe het project er uit gaat zien en waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan tracéligging, appendages, zinkers en gestuurde boringen.
Verder zit het digitaal inmeten van leidingen en kabels op grote terreinen in ons bloed. We brengen deze digitaal in kaart zodat u uw terrein opnieuw veilig kunt inrichten.

HG_meten_infra_engineering_landmeetkunde_lanmeter_revisie_gps_total_station