Samen leren werken..

Leerbedrijf

Uitzonderlijke kennis

Uitzonderlijke kennis zit in het Hurkmans Groep-DNA. Elke werknemer is in het bezit van een VCA-certificaat en volgt elke werknemer (jaarlijks) verschillende cursussen op gebied van veiligheidsaspecten.

Tevens worden onze vakmensen die specialistische taken verrichten, elke drie jaar door een externe organisatie getoetst op veilig werken met gas, water en elektriciteit.

Als gecertificeerd leerbedrijf heeft Hurkmans Groep eigen praktijkdocenten in huis. Bovendien bieden we een uitgebreide reeks aan opleidingen en cursussen. Door de specifieke kennis en kunde in eigen hand te houden, bent u eenvoudigweg verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Veel doorgroeimogelijkheden

Als professioneel leerbedrijf biedt Hurkmans Groep gerichte opleidingen en cursussen die naadloos aansluiten op de praktijk.
Door deze aanpak ligt het gemiddeld niveau van onze professionals op een hoog peil.
Bovendien bieden we onze vakmensen alle ruimte om binnen ons bedrijf door te groeien. Zodat u altijd maximaal gebruik kunt maken van onze uitgebreide kennis en kunde.

Leerbedrijf_werken_leren_Hurkmans_kabel_en_leidingen_voltooid_ockhuizen_infra_engineering_mart_geers_limburg_brabant_monteur_gas_water_elektra_bronbemaling