Als een goed geoliede machine..
Logo Mart Gees wit

Mart Geers Limburg

Continue productie

U wilt nieuwe ondergrondse of bovengrondse kabel- en leidingnetwerken laten aanleggen of vervangen? Of uw industriële installaties laten reinigen tijdens een stop of een turn around waarbij het productieproces te allen tijde moet doorgaan? Voor Mart Geers Limburg is dit de tweede natuur!

Naast onze werkzaamheden aan het Limburgse drinkwaternetwerk in opdracht van Waterleiding Maatschappij Limburg (WML), zijn we een bevlogen speler in de aanleg van zowel de binnen als buiten infrastructurele inrichting in, op en rond de industrie.
Door deze specialisatie zijn we ook uitgerust in het verzorgen van de kabelinrichting van bijvoorbeeld tunnels en hoogbouw.

Wij reageren direct!

Vanuit de vestiging op industriecomplex Chemelot werken wij snel en efficiënt voor een keur aan opdrachtgevers.
Zo zijn we 24 uur per dag bereikbaar. U belt, wij reageren direct! Hierdoor ligt uw industriële installatie bij calamiteiten en storingen zo kort mogelijk stil en blijft uw productieverlies beperkt.
Omdat wij veel ervaring hebben in de chemische industrie, zijn we op de hoogte van de complexiteit van de productieprocessen. Bovendien kennen wij de risico’s, en de noodzaak van de strakke planning rond industrieel reinigen.
Niet alleen zijn onze medewerkers de beste in hun vak en voor veel taken inzetbaar. Ook gebruiken we bij Mart Geers Limburg modern materieel en diverse reinigingstechnieken zoals hoge drukreiniging, vacuüm reinigen en borsteltechnieken.
Zo werken we veilig, flexibel én effectief.

Mart_geers_limburg_industrieel_reiniggen_lassen_chemelot_kabels_en_leidingen_geleen_wml_hurkmans_group_drinkwater_persput_mergel_gas_water_elektra