Logo-TopRight

Bedrijfsleider – Mart Geers Limburg

Bedrijfsleider – Mart Geers Limburg

Ben jij een duizendpoot die een goede schakel is tussen directie en uitvoering? Vind jij het een uitdaging om te zorgen dat alles tot in de puntjes klopt waardoor de medewerkers hun werk vlekkeloos uit kunnen voeren? En heb jij het oplossingsvermogen om snel te handelen in situaties waarbij dat nodig is?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van alle voorkomende uitvoerings gerelateerde werkzaamheden. Samen met het Hoofd Bedrijfsbureau, welke verantwoordelijk is voor de voorbereiding, ben je eindverantwoordelijk voor Mart Geers Limburg en rapporteer je aan de Directie van de Hurkmans Groep. Je hebt contact met de opdrachtgevers over de projecten die lopen en hoe hier invulling aan te geven. Dit betekent dat je als duizendpoot enerzijds bezig bent met het creëren van de juiste voorwaarden zodat de juiste medewerkers en de juiste apparatuur ingezet kunnen worden binnen het terrein van Chemelot en anderzijds dat je de directie ondersteunt in die facetten van het ondernemen waarvoor jij direct verantwoordelijk bent.

Wij bieden
Bij deze functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een marktconform salaris, vrije dagen en pensioen volgens de cao Klein Metaal kom je te werken bij een innovatief familiebedrijf met een prettige informele werksfeer. In deze rol krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, waar nodig wordt dit ondersteund met trainingen en opleidingen.

Jouw profiel
Als Bedrijfsleider zorg je er voor dat helder is wat een project inhoud en wat dat betekent voor de verschillende stakeholders. Alles van voorbereiding tot uitvoering dient goed geregeld te zijn. Hiervoor moet je in ieder geval beschikken over leidinggevende capaciteiten, je bent zelfstandig, ondernemend, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Daar bovenop is het belangrijk dat je je in het volgende profiel herkent:

  • Je hebt een Bachelor diploma;
  • Je bent in staat overzicht te behouden over de gehele scope;
  • Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
  • Je weet prioriteiten te stellen, je bent organisatorisch sterk en gestructureerd;
  • Je bent nauwgezet en kunt plannen en organiseren;
  • Je bent zeer gedreven en positief ingesteld.

Over het bedrijf
Mart Geers Limburg is een onderdeel van de Hurkmans Groep en is gevestigd op het Chemelot terrein. De Hurkmans Groep is al ruim een halve eeuw actief op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken. Ze zorgen dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Mart Geers Limburg is naast het vervangen en aanleggen van het ondergrondse- én bovengrondse kabel- en leidingnetwerk ook gespecialiseerd in het reinigen van industriële installaties.

Solliciteren?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar: