Logo-TopRight
Kampioen ondergronds tienkamp..
logo Ockhuizen

Projecten Ockhuizen

Brandput Valkenswaard

Ockhuizen is gespecialiseerd in boorwerkzaamheden, zo ook in het boren van een brandput. Om dichtslibben van de wanden te voorkomen, maakt Ockhuizen gebruik van de zuigboormethode. Deze methode zorgt voor een optimale doorstroom van het water, waardoor het gevraagde debiet gegarandeerd kan worden. Voor onze opdrachtgever Pennings hebben wij een bron geboord geboord van een 40 meter diep en een diameter van 250 mm. De gevraagde capaciteit die gevraagd werd is 60 m3 per uur.

Gesloten aardenergiesysteem

Voor een woonhuis in Someren hebben wij een aardenergiesysteem ontworpen en uitgevoerd. Het systeem bestaat uit 3 lussen van 125 meter welke aangesloten zijn op een verdelerbox.

Bemaling Laudy Bouw Helmond

Bronbemaling geplaatst in Helmond voor Laudy Bouw.

Bemaling met Super Silent pompen

Ten behoeve van de renovatie van vrij-verval riool in bijvoorbeeld woonwijken wordt Ockhuizen vaak uitgenodigd voor het aanbrengen van de filters en het inrichten van de installatie. Reden is de beperkte ruimte die vraagt om een geordende aanpak. Daarbij kan Ockhuizen zogenaamde Super Silent aggregaten en pompen verzorgen. De meeste gehoorde klacht is de geluidsoverlast van pompen, welke dag en nacht doorgaat. Door het gebruik van de Super Silent pompen en aggregaten is dit verleden tijd. Om geluidsoverlast te voorkomen worden op dit project in hartje Eindhoven de  Super Silent agregaten en pompen van Ockhuizen geïnstalleerd.

 

Dämmeren Valkenswaard

Voor Enexis hebben wij de gasleiding gedämmerd welke niet te verwijderen was De leidingen worden opgevuld om gasophoping in de leidingen en eventuele verzakkingen te voorkomen.

 

Retourbronnen t.b.v. bemaling

Bemaling te Veldhoven

Voor BMV Bouwbedrijf hebben wij in totaal 120 met bemaling gezet om er voor te zorgen dat de grondwerkzaamheden voor het plaatsen van een kelder op 4,0 m-mv droog uitgevoerd kon worden.

Sonderen in Waalre

Een graag geziene gast is onze sondeerwagen. Een originele DAF welke nog dagelijks werkzaamheden uitvoert. Ook hier voor een nieuw woonhuis te Waalre.

Wegonderdoorgang Den Bosch

Ockhuizen verzorgt de laatste jaren in toenemende maten de droge werkvloer voor het maken van spooronderdoorgangen. Ook voor de tunnelbouw onder bestaande wegen, zoals hier in ‘s-Hertogenbosch, zijn wij een geschikt partner. Alles geordend en droog zodat de risico’s voor het maken van de doorsteek tijdens een buitendienststelling of een tijdelijke omleiding tot een absoluut minimum gereduceerd zijn.

Bemaling plaatsen in Helmond

In opdracht van  Aannemingsbedrijf G. van den Berk wordt de sleufbemaling te verzorgd door Ockhuizen voor een lang infra tracé in het buitengebied. Het tracé is gesitueerd tussen het stadsdeel Brandevoort te Helmond en Mierlo. Veel buiten gebied en rechtstand. Dat is mooi want met de uitrusting van Ockhuizen vliegen de meters de grond in. Daarbij weten we door jaren lange ervaring in het gebied precies waar we aan toe zijn.