Logo-TopRight

Vacature Bronbemalingsmonteur

Vacature Bronbemalingsmonteur

Ockhuizen

Zoekt een Bronbemalingsmonteur

Bedrijfsprofiel:

Ockhuizen is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van bronbemalingssystemen. Of het nu gaat om filter- en drainbemalingen voor het aanleggen van bouwputten of deepwell en retourbemalingen: voor alle soorten en type bemalingen is Ockhuizen dé partij.

Behalve bronbemaling is Ockhuizen ook specialist in grondboringen voor bijvoorbeeld bluswatervoorziening en brandputten, beregeningsbronnen, bronnen
voor de opslag van koude-warmte energie (WKO/KWO) en horizontale persboringen. Ockhuizen is een no-nonsens organisatie die onderdeel is van de Hurkmans Groep in Someren.

Functieomschrijving:

Als bronbemalingsmonteur houdt je je bezig met het installeren, onderhouden en verwijderen van bronbemalingsinstallaties en draait, indien nodig, storingsdiensten.

De hoofdtaken bestaat uit: het in teamverband plaatsen van verticale filters in de grond, het aansluiten van de geboorde filters op een centrale zuigleiding, pompen op netwerken plaatsen en deze in gebruik stellen, eerder opgebouwde zuigleidingen en pompopstellingen verwijderen en andere voorkomende werkzaamheden uitvoeren.

Functie-eisen:

  • Je bent minimaal in het bezit van een MBO-2 niveau
  • Je bent bereid, om vanuit het bedrijf, een opleiding tot (assistent)bronbemalingsmonteur te volgen en om een VCA-basis en eventueel een heftruckcertificaat te halen
  • Je hebt bij voorkeur een B rijbewijs
  • Verder kun je goed samenwerken, ben je kwaliteits- en klantgericht, flexibel en heb je discipline en werk je nauwkeurig

Wij bieden:

Een fulltime baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Daarbij bieden wij een marktconform salaris, inclusief vakantietoeslag, passend bij de functie. Verder kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ATV-dagen, een goed pensioen, een ziektekosten regeling en doorgroeimogelijkheden door scholing. Daarnaast heerst er binnen het bedrijf een optimale werksfeer binnen een gezonde organisatie.

Interesse:

Bij interesse vragen wij u om een motivatiebrief en een cv te sturen naar dpeters@hurkmansbv.nl. Voor verdere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Dion Peters, personeelsfunctionaris. Hij is bereikbaar op 06-26800667 of bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, tenzij anders overeengekomen.