Logo-TopRight

Vacature Bronbemalingsmonteur

Vacature Bronbemalingsmonteur

Ockhuizen

Zoekt een Bronbemalingsmonteur.

Bedrijfsprofiel:

Ockhuizen is specialist in het aanleggen en onderhouden van bronbemalingssystemen. Of het nu gaat om filter- en drainbemalingen voor het aanleggen van bouwputten of deepwell en retourbemalingen: voor alle soorten en type bemalingen is Ockhuizen dé partij.

Naast de bronbemaling is Ockhuizen tevens gespecialiseerd in grondboringen voor bijvoorbeeld bluswatervoorziening en brandputten, beregeningsbronnen, bronnen voor de opslag van koude-warmte energie (WKO/KWO) en horizontale persboringen. Ockhuizen is een no-nonsens organisatie en onderdeel van de Hurkmans Groep te Someren.

Functieomschrijving:

Als bronbemalingsmonteur ben je bezig met het installeren, onderhouden en verwijderen van bronbemalingsinstallaties en draait, indien nodig, storingsdiensten.

De hoofdtaken bestaan uit: het in teamverband plaatsen van verticale filters in de grond, het aansluiten van de geboorde filters op een centrale zuigleiding, pompen op netwerken plaatsen en deze in gebruik stellen, eerder opgebouwde zuigleidingen en pompopstellingen verwijderen en andere voorkomende werkzaamheden uitvoeren.

Functie-eisen:

  • Je bent bereid, om vanuit het bedrijf, een opleiding tot (assistent)bronbemalingsmonteur te volgen en om een VCA-basis en eventueel een heftruckcertificaat te behalen
  • Je hebt bij voorkeur een B rijbewijs
  • Verder kun je goed samenwerken, ben je kwaliteits- en klantgericht, flexibel en heb je discipline en werk je nauwkeurig

Wij bieden:

Een fulltime baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Daarbij bieden wij een marktconform salaris, inclusief vakantietoeslag, passend bij de functie. Verder kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ATV-dagen, een goed pensioen, een ziektekosten regeling en doorgroeimogelijkheden door scholing. Binnen het bedrijf heerst een goede werksfeer binnen een gezonde organisatie.

Interesse of vragen?

Twijfel niet om te reageren op deze vacature! Wij maken graag kennis met jou!

Bij vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0) 493-498 498. Wanneer je graag wil solliciteren op deze functie, verzoeken wij je om je CV + een korte motivatie te mailen naar

 Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, tenzij anders overeengekomen.