Logo-TopRight

Assistent Distributiemonteurs Gas en Water

Assistent Distributiemonteurs Gas en Water

Aannemersbedrijf Hurkmans BV.

Zoekt Assistent Distributiemonteurs Gas en Water

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Hurkmans BV is al 60 jaar actief binnen Brabant! Wij zijn een regionaal opererende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (denk hierbij aan coax en glasvezel). Wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Wij werken hard om het beste werk af te leveren aan grote opdrachtgevers als Enexis, Brabant Water en Waterleidingmaatschappij Limburg (WML).

Wat ga jij doen?

Als assistent distributiemonteur gas en water ben je werkzaam als leerling en voer je onder leiding van een distributiemonteur leidingwerkzaamheden uit op het gebied van gas en water. Je gaat aan de slag om de opgegeven opdrachten goed uit te voeren, waarbij je mede verantwoordelijk bent voor grond-/ en kabelwerkzaamheden. Daarbij assisteer je de monteur bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Wanneer je bij Hurkmans BV aan de slag gaat, kom je terecht in een echt familiebedrijf. Er zal hard gewerkt moeten worden en resultaten moeten worden behaald, maar we willen ook graag dat je je thuis voelt bij ons en met plezier komt werken.

Wat heb je nodig?
Je volgt een technische MBO opleiding, minimaal niveau 2, waarbij gedacht kan worden aan installatietechniek.
– Een VCA
– Je beschikt over een geldig B rijbewijs.
– Je bent bereid om naar school te gaan voor het behalen van het diploma Eerste monteur gas / water en warmte, en alle aanverwante veiligheidstrainingen.
– Kwaliteit is voor jou een vereiste en je bent bereid om incidenteel langer op werkdagen te werken.

Beschik je niet over alle punten van hierboven, maar ben je toch geïnteresseerd? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Wat bieden wij jou?

-Een baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.
-een marktconform salaris passend bij de functie.
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een ziektekosten regeling en doorgroeimogelijkheden door scholing.
-een optimale werksfeer binnen een fijne organisatie.

Interesse of vragen?

Twijfel niet om te reageren op deze vacature! Wij maken graag kennis met jou!

Bij vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0) 493-498 498. Wanneer je graag wil solliciteren op deze functie, verzoeken wij je om je CV + een korte motivatie te mailen naar

 Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, tenzij anders overeengekomen.